Crea bea's
We hadden vandeweek gezien dat er een hop on hop off bus voor het hotel stond, dus we dachten dat is leuk zie je wat van het eiland. Vanmorgen dus op tijd ontbeten en hier op de bus gestapt. Als je de hele ronde doet ben je 3 uur zoet, maar wij moesten eerst op de route komen, dus zit je 2 uur langer... ach het kontje zit.
We stappen uit bij de koepelkerk van Mosta. We kunnen een kleine klim van 74 treden maken, naar het balkon van de kerk. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht in de kerk.
We kunnen nog iets hoger komen.
We hebben nog net even tijd om koffie te drinken en een tosti te happen voordat de volgende h.o.h.o bus er weer aan komt. We hebben een strak schema de rest van de dag. We stappen uit in Mdina. Dit is de oude hoofdstad van Malta.
Het was er erg leuk om even door de smalle straatjes te slenteren..
Na een uurtje moesten we wegwezen want er staat een workshop gepland.
We eten nog een ijsje en dan begint er gewoon iemand een praatje met je te maken..de heren wonen.op Gozo
Met de normale bus die kant op. Sta je ruim op tijd bij de bushalte, komt de bus niet opdagen volgende komt een half uur later...
Uit eindelijk even een berichtje gestuurd dat we iets later zijn. Komt er een andere bus aan die ook daar in de buurt stopt, zo blijkt. Zijn we toch nog op tijd!
Eerst een kort verhaaltje en wat instructies en dan kunnen we beginnen aan een Maltees tegeltje. Nemen we ons zelfgemaakt souvenir mee naar huis.
Om 19:30 waren we terug in het hotel. Tijd voor een hap...vanavond met een aziatische twist.
Morgen even kijken wat we nog willen doen. 🙋♂️🙋♀️
Ted:20 maart 2026Heel leuk zoiets doen in plaats van alleen sightseeing!
Wilma:20 maart 2026Jullie zien en doen weer genoeg leuks