Yogi is terug !
Vannacht lag ik wakker en heb 2 fotowinkels gemaild om advies te vragen over gewiste foto's. Van een kreeg ik al snel antwoord, konden niets voor me doen. De ander moet nog antwoorden. Nadat ik toch nog een paar uur heb geslapen heb ik nog een kennis geappt, of hij ervaring heeft met dat soort programma's. Jaaa...... ik krijg wat info van hem door en Martin gaat weer aan de slag. En........................ het is gelukt, gratis voor niets, Yogi is terug. Ik ben zo blij. Hier is hij....
Na het ontbijt gaan we naar onze volgende bestemming, Vernon. Het landschap is hier anders, meer groen, en geen witte bergtoppen meer. Hat valt ons dan ook gewoon op, maar het blijft een prachtig landschap. We hebben geen planning dus we zien wel wat we onderweg tegenkomen.
Na ongeveer een uur rijden zien we langs de kant van de weg een bord met Grazy Creek falls and suspension bridge. Zo een brug hebben we nog niet gedaan, dus die kant op. We parkeren de auto en moeten een toegangsticket (lees armbandje) kopen bij de shop. Eerst maar even een paar treden lopen, wel geteld bij elkaar 150. Dit is inclusief vanaf de brug naar de waterval.
Op de helft van de brug heb je mooi zicht op de waterval. Het is weer prachting.
We zijn er een half uurtje zoet en gaan weer verder. Bij de camping aangekomen worden we hartelijk ontvangen. De dame denkt dat we Duits zijn, nou dat corrigeren we snel even. Ze gaat iemand anders halen. Daar komt Sebastiaan aan, een geboren Nederlander die gelijk van wal steekt in zijn moeders taal. Ik denk dat hij het leuk vond om Nederlands te praten want we hebben bijna een uur aan de receptie gestaan. Toch weer genoeg informatie vergaard. Hij zei nog misschien zie ik jullie straks nog wel. Hij is geboren in Delft, Hij is als kind wel 10 keer heen en weer verhuist van Nederland naar Canada en terug. Uiteindelijk hebben ze zich hier voorgoed gevestigd. Hij kon in Nederland niet meer meekomen op school. Zijn Engels was niet het Canadese Engels. Hij is getrouwd met een Canadese en heeft 2 kinderen. Die wilde hij 2 talig opvoeden, maar dat is niet gelukt. We zijn verblijd met zijn levensloop. Genoeg hierover. Wij gaan naar onze plaats want we hebben nog taart van gisteren over en die mag niet oud worden.
Morgen weer een nieuwe dag. Dan slapen we ook hier, maar hebben wel een activiteit gepland. Tot morgen.
Ted:23 mei 2024Wat een fijn weerzien! 🐻 En gratis, nog beter! Mooie stop ook weer. Geen wiebelige hangbrug (jullie doen steeds spannende dingen)?
Carla ten nijenhuis:23 mei 2024Wat fijn dat de foto gevonden is! En idd zeer de moeite waard, gr
Ingrid:23 mei 2024Top dat het gelukt is de foto, zeker een mooie foto. En de andere zijn ook mooi, mooie natuur in Canada.
Werner Soerewijn:23 mei 2024Wat fijn dat de foto's weer terug zijn, maar wat is het toch mooi daar. Groetjes
Carla Lijsen:23 mei 2024Fijn dat de foto terug us. Is ook wel een hele mooie foto. Ook de andere foto's laten zien dat jullie een hele mooie vakantie aan het maken zijn. Geniet nog maar.